1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice
  1. flying oyster

    flying oyster flying oyster

    564
    32
    28
    Hi I seem to have a vibration issue with my car it doesn’t affect the drive or handling and doesn’t come through the pedals it only seems present at around 70 to 80 miles an hour I’m suspecting the undertray is loose at back and flapping at speed I had a look undercar and looks like there’s is two bolts missing at back
    Does anyone have a picture of how it attaches please so I can compare any info much appreciated
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    31,836
    2,351
    113
    Show me your underside.

    Rear of engine cover has iirc 2 or 3 bolts, usually I find garages forget to refit these rear ones.
     
  4. JayA3sline

    JayA3sline Active Member VCDS Map User

    894
    238
    43
    3 bolts on the rear tray on the 8P. Torx 30 I believe from memory
     
  5. flying oyster

    flying oyster flying oyster

    564
    32
    28
    You were right as usual thank you for reply
    Two bolts fitted vibration gone smiling again
     
  6. flying oyster

    flying oyster flying oyster

    564
    32
    28
    Thank you was the two bolts at back had come loose or not fitted all sorted now god this car makes me nervous when I think there’s something wrong
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information