1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VAG-TACHO-USB

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by badrrabhi, Dec 2, 2013.

  1. badrrabhi
    Offline

    badrrabhi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Dec 2, 2013]
    hello guys plz i need help i have vag tacho usb v2.2 connected correctly with car but the option change mileage does't show in the programme ?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 27, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,477
    Likes Received:
    1,264
    [Dec 2, 2013]
    What's wrong with your mileage?
    #2
  4. badrrabhi
    Offline

    badrrabhi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Dec 3, 2013]
    the problem that i can't change the mileage just key programme and read pin
    #3
  5. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,477
    Likes Received:
    1,264
    [Dec 3, 2013]
    Yes I got that, but what's wrong with your mileage displayed on the cluster now?
    #4
  6. chris.vincent3
    Offline

    chris.vincent3 Own a BMW now, HOWEVER I still own VCDS!

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    608
    Likes Received:
    34
    [Jan 5, 2014]
    Sounds dodgy to me..
    #5
  7. desertstorm
    Offline

    desertstorm Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2013
    Messages:
    1,419
    Likes Received:
    424
    [Jan 5, 2014]
    I suspect the mileage is probably a bit high and he wants to lose some :busted_cop:
    #6
    cjsmidt likes this.
  8. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,019
    Likes Received:
    542
    [Jan 5, 2014]
    are you clocking it ?
    #7
  9. @udi A3
    Offline

    @udi A3 Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    175
    [Jan 6, 2014]
    Vag tacho is on a far higher version now, I would suggest you update it or contact your supplier. What car and dash are you trying to connect to?

    There are plenty of genuine reasons for needing to correct mileage, this is something i can do, but of course im not going to give you those reasons I would accept!
    #8

Share This Page