1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

trip computer reset

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by imported_oldboyracer, Sep 24, 2004.

  1. imported_oldboyracer
    Online

    imported_oldboyracer Guest

    [Sep 24, 2004]
    Hello, Has anyone seen this problem before. I can't get the trip computer reset button to work (it won't turn the driver info display off OR reset the trip computer). I've checked the wiring and the switch and both appear OK. When the switch is not pressed I get 12V at the connector on the wiper switch block, when the switch is pressed I get 0V, so the switch & wiring are probably OK. I get identical signals from the up and down buttons for the trip computer (which both work!). I can only assume it's the trip computer itself. Before I take the instrument panel out, does anyone know if I'm missing something? i.e. the daft computer's not in some kind of funny mode is it?

    Many thanks


    Paul
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. S3 Dave
    Offline

    S3 Dave Now running on Heavy Oil

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    432
    Likes Received:
    3
    [Sep 1, 2007]
    No but mine does the same anyone else Help???
    #2
  4. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Sep 1, 2007]
    Maybe worth disconnecting the battery for an hour or so just to be sure
    #3
  5. easytease
    Offline

    easytease cheesypeas

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    [Sep 21, 2007]
    mine randomly does this, i assumed its a dodgey connection. next time i get in the car its fine.
    #4

Share This Page