1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Service indicator.

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by rowdyboy, Nov 16, 2011.

  1. rowdyboy
    Online

    rowdyboy Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    803
    Likes Received:
    18
    My service indicator light is on and it won't reset. I've never had a problem before but this time I can't reset it via the dash buttons. I retrofitted DIS and cruise a couple of months ago, I don't know if this has anything to do with it.
    Any ideas???
    #1
  2. drmole
    Offline

    drmole Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    1,565
    Likes Received:
    32
    i had same problem with mine after full service and timeinng belt few days later it sorted itself out i had it scan and allsorts in the mean time but jus wouldn't re set then it jus sorted itself out
    #2
  3. rowdyboy
    Online

    rowdyboy Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    803
    Likes Received:
    18
    It's been like it for 2 weeks now.
    #3
  4. slepy
    Offline

    slepy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1,138
    Likes Received:
    87
    Did you try with VCDS?
    #4
  5. rowdyboy
    Online

    rowdyboy Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    803
    Likes Received:
    18
    No, if I had VCDS, I wouldn't be asking advice mate. I know that's probably the only way to get it sorted now though.
    #5
  6. drmole
    Offline

    drmole Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    1,565
    Likes Received:
    32
    definitly need VCDS then mate sorry to say
    #6
  7. Abb
    Offline

    Abb Member

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    10
    I had mine reset via vcds, and now its blank, ie showing ---- until next service. So one problem solved and another to do!
    #7
  8. rowdyboy
    Online

    rowdyboy Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    803
    Likes Received:
    18
    It stays blank for about 300 miles or so after a reset.
    #8
  9. Abb
    Offline

    Abb Member

    Joined:
    Sep 28, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    10
    thanks for that! Panic over! lol
    #9
  10. slepy
    Offline

    slepy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1,138
    Likes Received:
    87
    I was asking because my A4 doesn't reset with the dash buttons either. Need to use vcds.
    #10

Share This Page