1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

instrument lights not working

Discussion in 'The Welcome Section' started by butcherbond, Jan 28, 2013.

  1. butcherbond
    Offline

    butcherbond New Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi to everyone i am new,and i would like some help.I have a mint Audi 90 2.2e,i have had it for 10 years.The issue i have is i installed some new led bulbs in to the instrument cluster they worked okay,then i blew a fuse,not the instrument light fuse but one of the other fuses.Now i have no instruments lights at all,the fuses are fine,i have checked and checked it has me baffled,the radio works,the door light works but my heating panel lights and instrument don't any suggestions would be very much appreciated.
    Cheers Dave
    #1
  2. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,929
    Likes Received:
    2,298
    Hi, welcome to audi-sport.net. Have a look over in the main forum, im sure someone will be able to help you out. Where are you located? Any pics of your car? Enjoy the forum. :) x
    #2
  3. butcherbond
    Offline

    butcherbond New Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    IMG_0014.jpg IMG_0017.jpg
    Hi Sandra,thanks for the welcome.This is my car a 1989 Audi 90 2.2e,it has 91000 miles on the clock.I bought the car ten years ago,i am the second owner from new,i have every MOT from new and all the history,i have the originally bill of sale the gentleman who bought the car from new in Glasgow he paid £16000 for the car back then a lot of money.The only changes i have made are the alloys these are not original and i have put on a stainless exhaust,and a audi coupe steering wheel.The car still runs like a dream and has been a faithful motor,i have had many Audi s over the years.
    Cheers David
    #3
  4. butcherbond
    Offline

    butcherbond New Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    sorry i forgot i live in Hartlepool on the north east coast
    #4
  5. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,929
    Likes Received:
    2,298
    North East

    If your interested in meets David, click the link above. Looks a real nice car, have a look in the classic audi section. :) x
    #5
  6. butcherbond
    Offline

    butcherbond New Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ok Thanks Sandra.Dave
    #6
  7. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,743
    Likes Received:
    495
    clean 90 sits a bit high
    anyway have you tried to put normal bulbs back in there ?
    #7
  8. butcherbond
    Offline

    butcherbond New Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi Yes i have put the old bulbs in still nothing,the clock light works and the indercater bulbs work and all the instruments,but no instrument bulbworks and also the bulbs in the heater controls have stoped also,it has me baffled i have checked and double checked the fuses.
    Cheers Dave
    #8

Share This Page