1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dash Fault help

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by Quattro180, Mar 29, 2014.

  1. Quattro180
    Offline

    Quattro180 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    1
    [Mar 29, 2014]
    20140329_203421000_iOS.jpg
    Hi people

    Have a random fault that happens now and again??

    As per picture the ESP, ABS & brake lights come on and speedo stops working. The car drives fine and has no obvious brake problems like low pads or fluid??
    any ideas?

    I have an aftermarket HID kit but have had it for past 18 months with no issues?
    #1
    Tony5496 likes this.
  2. Ads

    Ads

    [Oct 31, 2014]

  3. krisavant
    Offline

    krisavant 4th set of a wheels in a year

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    439
    Likes Received:
    56
    [Mar 30, 2014]
    Speedo not working is a sign of faulty speed sensor on passengers side which also brings up all those other lights.
    Have you got an obd readers or vcds to find a code?
    #2
  4. S4_dan
    Offline

    S4_dan Fire up the Quattro!

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    1,757
    Likes Received:
    82
    [Mar 30, 2014]
    Mine used to do that if I turned my aftermarket HIDs on too quickly after starting the car. Same symptons, no speedo and those lights and chime.

    Now I leave the car running for 20-30seconds before turning my lights on and no faults at all!
    #3

Share This Page