1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Big changes

Discussion in 'Site Support & Announcements' started by Administrators, Feb 8, 2012.

  1. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    Ok I have done one of the biggest upgrades I have had to do for a long time.... You will find loads of things not working or turned off as they didn't work....

    I need to sort out laods of bit and it's going to take a little time. All the custom styles etc in the sponsor section will have to be rebuilt and I have alot of little bits that I sure will keep turn up over the next few days..

    So please understand that I will fix most things where I can but I had to do this to keep the site upto date and safe...

    If you find something you think I have missed let me know..

    Many thanks

    Adam
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Prawn

    Prawn My other car is a MINI!!!!

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    10,428
    Likes Received:
    1,995
    aaaaaaaaaaaah, relief! i couldn't work out what had gone wrong!

    Not sure if it's worth me saying the issues I've found, but I'll list them incase it's of any interest to you:

    Posting / PM's using the text editor: settings had reverted back to standard editor, and for some reason I couldn't post from my laptop, desktop, or iphone. Switched to the advanced and it's working again.

    thread previews: I've got the first few lines of each topic previewed on the thread lists, making it much more spaced out.

    Notifications drop down list: for some reason the boxes are coming up hugely expanded when I click the drop down.

    Aside from that, all seems OK to me, so it's obviously been a success :)

    Cheers

    Nick
     
  4. mike foster

    mike foster Fossie
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    3,967
    Likes Received:
    80
    Same issues with me - thought it was Google Chrome playing up !
     
  5. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator Gold Supporter TeamMisano quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,186
    Likes Received:
    3,616
    I had a slight issue when posting a new thread, it wouldnt let me post and had script from a tag cloud from another thread at the very top of the page, after many attempts it eventually gave me the screen i required.
    Thanks .
     
  6. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    Hi can you all see if the problem is still there.... Ps you need to be using the fixed template as I haven't touched the fluid as I will need to replace that as well...

    Many thanks

    A
     
  7. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    I have added to new fluid skin.... Let me know what's broken on this :)

    A
     
  8. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator Gold Supporter TeamMisano quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,186
    Likes Received:
    3,616
    General Chat
    Dont know if you will see what i mean from this about tag cloud im on my ipad It hard to get a screen shot, i just put link for the page.

    Thanks
     
    #7 Sandra, Feb 8, 2012
    Last edited: Feb 8, 2012
  9. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    Ok I'll look in to the Cloud problem :)

    Just fixed the PM Preview problem so that's one down :)

    A
     
  10. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    God just noticed the scroll bars are back :(
     
  11. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator Gold Supporter TeamMisano quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,186
    Likes Received:
    3,616
    Thank you
     
  12. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    Just going to mention the scroll bars. lol

    No sigs at the moment as well in this thread.
    I've lost all the funky sig stuff as well. Please can I have them back.
     
  13. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    sponsor spot at the top of the banner?

    do you want us to list the issues we spot or not?
     
  14. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    Yep the more things I can get done now the better :)

    I think I have fixed the problem people have been having with posting :) (touch wood)

    Ok let me know what else you have seen :)

    Many thanks

    Adam
     
  15. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    OK No more scroll bars :)
     
  16. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    Is the fluid theme back?

    I think it is.
    WooHoo
     
  17. nwhiteley

    nwhiteley Member

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Yesterday there was a Classified button in the black section at the top of the page, which has now disapeared, is this deliberate or another bug?
     
  18. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator Team Brill Red Black Edition

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,680
    Likes Received:
    1,536
    It's ongoing so don't panic





    Yet
     
  19. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    The classifieds button will be back it just needs reinstalling :)

    There have been some slightly bigger fish to fry :)

    A
     
  20. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi Sport Owner Group saloon Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,845
    Likes Received:
    447
    Scott yes it should be :)
     
  21. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    And my Sig.
    To day is a good day..........untill the next update. :p
     
  22. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  23. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    In ASN fluid, links don't appear as links.
    The are the same font and text as normal text.
    Is it possible to get them back to being noticeable again please?
     
  24. Bradderz_1988

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    163
    The full site button at the bottom of every page just acts as a refresh button, I want the old one back as its more oldskool lol
     
  25. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,082
    Turn off mobile view in your phones settings.
    Bit of a pain but it works.
    The mobile site seems to lack subscribed thread option.
     

Share This Page