Xenon Retrofit

TanwirSF

Registered User
Joined
Nov 24, 2013
Messages
22
Reaction score
3
Just retro fitted myself a set of Xenons they do look absolutely epic but I didn't realise I needed a new CCM 8K0 907 063 D to get my Full beams working :( But Anyway I'm almost there!

Check out the Photo's!
 

Attachments

  • IMG_6807.JPG
    IMG_6807.JPG
    1.2 MB · Views: 218
  • IMG_6802.JPG
    IMG_6802.JPG
    1.1 MB · Views: 225
  • IMG_6804.JPG
    IMG_6804.JPG
    1.1 MB · Views: 224
  • IMG_6805.JPG
    IMG_6805.JPG
    1.2 MB · Views: 217

hades-

Well-Known Member
VCDS Map User
Joined
Jul 8, 2008
Messages
9,420
Reaction score
641
nice looks good

pity them we do need the new CCM but very easy to get hold of

did you rewire or use the plug and play loom.
 

TanwirSF

Registered User
Joined
Nov 24, 2013
Messages
22
Reaction score
3
I used the Kufatec loom so very much plug & play, the only difficult step was routing the wires from the loom to the module before realizing my module doesn't have the necessary pins lol

Next up is the Rear LED Clusters! If I find them for a decent price lol I retro'ed cruise last week too! Turning out to be a great specced car slowly!
 

dubak

Registered User
Joined
Mar 13, 2014
Messages
3
Reaction score
0
I had the same issue like you. I just sold the lights, getting new control unit would cost me too much :)
 

hades-

Well-Known Member
VCDS Map User
Joined
Jul 8, 2008
Messages
9,420
Reaction score
641
I had the same issue like you. I just sold the lights, getting new control unit would cost me too much :)
ebay about 40 quid for the correct part needed
 

Sammyt87

Registered User
Joined
Jan 26, 2015
Messages
48
Reaction score
6
Hi did you do a headlight conversion or A kit? I'm interested in doing this to mine.
Thanks
 
Top