1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

V6 PWR - 3.0 Quattro

Devilz Nov 24, 2016

  1. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. Audimad

    Audimad Registered User

    705
    303
    63
    Don't know but you could always ask a DEALER!
     
  4. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    Part number for the set is 4G2064205A and is around £130, would be cheaper if you can get them from TPS, Audi also sell another set without the foot rest the price of that is £61 part number 4G2064205
     
  5. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Let's talk about audio...

    No matter what song I am playing on what sound settings, it just flat........

    Need audio guru's input on it...
     
  6. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    Does your car have Bose?
     
  7. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    No.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  8. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    Whatever you change in the MMI it won't make it any better, the standard sound system is flat! You would need to start playing with hardware, and it could get expensive.
     
  9. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    That's what I thought.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  10. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    How to pick offset for aftermarket wheels? I have selected one but it comes with different offsets. Which one is to chose and why?

    Width is 8.5 or 9.5
    Offset: 35 or 45
     
  11. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Finally got my navigation working after replacing gps antenna under warranty.

    One thing I would like to know how can I use Audi connect with sim inserted in sim tray. I can use it for mobile hot spot inside the car but when I select Audi connect it shows my mobile sim connection at the bottom.

    I got the latest firmware installed with latest UK maps.
     
  12. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  13. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    I want to use Google Earth to see what's the fuss about:yahoo:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  14. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Had my car on dyno today. Well chuffed with the result

    [​IMG]

    [​IMG]

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    mcwharam likes this.
  15. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    As my car is 4 years old with 53k on clock I am thinking to change all bushes around as when I drive/reverse and steering is fully locked anticlockwise, I can feel bushes rubbing against something and it's very irritating.

    What will you guys recommend to go for ?
     
  16. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
  17. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Do you not have Drive Select anyway?? My car has Drive Select installed

    Can change engine / gearbox and steering

    Also that's for an FL car; being a 2012 yours isn't an FL car :)
     
  18. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Yes I got Drive Select. It's just race node caught my eye

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  19. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    With the satnav update do you know if its changed the VIN number on the MMI?

    From the research I have done, if I go down the non-genuine route then it changes the VIN number of the car :(
     
  20. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    VIN is same mate

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    Rhyso likes this.
  21. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Happy days

    Did he supply you with the cards etc or did you have to go to him??
     
  22. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    He gave me the maps which I did myself at later stage

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    Rhyso likes this.
  23. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    MMI updated today

    [​IMG]

    2017 Maps to follow tomorrow

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    Rhyso likes this.
  24. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Did that fix your Google Earth problem?
     
  25. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    I hope so because when I updated previously I didn't selected GEMMI.

    Will update once I install maps cause for some reason New firmware not picking old maps

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  26. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Just did maps update but GEMMI still not working

    [​IMG]

    [​IMG]



    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  27. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    After reinstalling firmware all working as it should.

    [​IMG]

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  28. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Nice work :)

    Will try and install mine tomorrow

    How long did the firmware install take?
     
  29. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Firmware takes around 10 minutes max

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  30. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Really?? Did you install everything then or just reinstall GEMMI??
     
  31. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    Where are all the icons & clock at the bottom of your screen, every picture you have taken shows them missing?
     
  32. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    I just let everything on default.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  33. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  34. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Yeah I have noticed that as well. Not sure why though

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  35. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Just did mine but I'm now getting this error after about 2 minutes.....

    IMG_1624.JPG
     
  36. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    The update has either deleted or corrupted your navigation license file
     
  37. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member VCDS Map User

    5,192
    1,291
    113
    Looks like something went wrong on the update to K900, as the menu bar is also missing after that update.

    Unfortunately these are some of the issues with DIY updates. I know I've had a few myself over the years.
     
  38. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    Run activation script. I had same issue.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
    Rhyso likes this.
  39. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Yup. Just reactivated it........:)

    Phew!!
     
    Devilz likes this.
  40. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    I know man. Had same feeling when I saw my MMI like that

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  41. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    Yes!! Very much a squeaky bum moment that one!!
     
  42. Devilz

    Devilz Active Member VCDS Map User

    440
    128
    43
    So what do you reckon why I don't have signal strength, google logo and online logo at bottom same as yours?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
     
  43. Rhyso

    Rhyso Registered User

    1,818
    487
    83
    That I can't answer mate I'm afraid

    Have you tried a reset of the MMI?? I assume you have
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information