1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Tinny exhaust on start up

RS03_SEN Jun 3, 2019

  1. RS03_SEN

    RS03_SEN Registered User

    577
    364
    63
    Hi.
    First thread on here, just signed up.
    I have a 2015 rs3 and when I start it, the exhaust sounds really tinny/rattly sort of.
    Goes away when I select dynamic mode but a couple of people have commented on it and I was wondering if it’s normal or not?

    Thanks.
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. jaysrs4

    jaysrs4 Registered User

    207
    173
    43
    Google is your friend...You'll find more pages than the frekkin Bible on it.
     
  4. sve170

    sve170 Registered User

    428
    328
    63
    Totally normal, only lasts for approx 15 sec on cold start-up, as you mentioned if it’s bugging you just change to setting to Dynamic.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    RS03_SEN likes this.
  5. RS03_SEN

    RS03_SEN Registered User

    577
    364
    63
    Thanks. I always drive in dynamic anyway, just wanted to make sure nothing was wrong.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. terminator x

    terminator x Registered User

    4,736
    5,407
    113
    Not usually a PFL "thing" eg just the FL afaik and down to warming up the cats or something. Never had it on my PFL.

    TX.

    Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
     
  7. D0C

    D0C Registered User

    3,280
    3,090
    113
    Shouldn’t rattle on your PFL. Perhaps a loose heat shield that’s resonating?
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information