1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Fixed Tapatalk keeps crashing

razza1 Dec 30, 2015

  1. razza1

    razza1 Registered User

    3,079
    855
    113
    Getting really annoyed this morning, most times I open a post it crashes and errors, and when posting or adding photos it does the same, was like it last night as well...
    Seems there's an issue with the APP version
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Will have admin check it out for you. :) x
    @FactionOne
     
  4. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Same thing here
    Every thread has to be opened several times.
     
  5. Joncc

    Joncc Registered User

    6
    1
    3
    Same here! Replies not uploading from tapatalk. Going to try a tapatalk reload!
     
  6. Joncc

    Joncc Registered User

    6
    1
    3
    It didn't help!
     
  7. leshkin

    leshkin Hold my beer... VCDS Map User

    3,032
    1,887
    113
    I can't seem to open any threads - just hangs. Notifications arrive and I can list sub-forums, but can't read any threads :(
     
  8. hades-

    hades- Well-Known Member VCDS Map User

    9,420
    649
    113
    same here but I'm getting it on different forums aswell.
     
  9. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Same here
    At least 4/5 attempts to get on ASN via tapacrap
    It's enough to stop me coming on the forum.
     
  10. MA3RC

    MA3RC Well-Known Member VCDS Map User

    1,168
    784
    113
    I'm having the same problem
     
    WarwickL likes this.
  11. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Same here - has been like this for a week or more. Only this forum (I have 16 other forums working fine via Tapatalk).

    Viewing, posting, replying, etc requires three to four reloads and usually works but sometimes not and I just give up.

    Logged out and back in - no change.
     
    razza1 likes this.
  12. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  13. 1wheelonly

    1wheelonly cabriolet VCDS Map User

    2,407
    132
    63

    Exactly the same here, no probs elsewhere, only here
     
  14. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Should be fixed now. Any problems just update us please.
     
    T-800 likes this.
  15. leshkin

    leshkin Hold my beer... VCDS Map User

    3,032
    1,887
    113
    Works now! Thanks
     
    Sandra likes this.
  16. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Wow it's working again
     
  17. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Nope - just got another crash but only took one refresh this time
     
  18. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Even got a crash opening this thread just to reply
     
    Joncc likes this.
  19. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    I've just had a crash trying to post
    Oh dear.......
     
  20. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
  21. Jtaylor

    Jtaylor Registered User

    165
    57
    28
    I'm getting crashes and an invalid content message pop up on tapatalk, other forums are fine.
     
    WarwickL likes this.
  22. razza1

    razza1 Registered User

    3,079
    855
    113
    Not working still :(
     
  23. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Still playing up.
     
  24. AndyCon

    AndyCon Registered User

    56
    6
    8
    Not worked properly for a few days now, never finishes a refresh.
     
  25. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Even when notified about your quote it wouldn't load up until 5 attempts later
     
  26. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Big thumbs up to the team. Seems to be sorted now :)
     
    Joncc and Sandra like this.
  27. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Thanks for testing for me. Much appreciated. :) x
     
    SW14NY'S and WarwickL like this.
  28. razza1

    razza1 Registered User

    3,079
    855
    113
    Hopefully that's sorted now then, so far so good...
     
    Sandra likes this.
  29. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Any Problems just let us know and we will look into it. :) x
     
  30. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    The error is popping up again but only infrequently, not every time.

    Edit - took my three screen refreshes to make this post with the error message each time
     
  31. razza1

    razza1 Registered User

    3,079
    855
    113
    Happening again, took several attempts to open this thread and several to quote you
     
  32. T-800

    T-800 Guest

    0
    0
    0
    Same here

    Getting tiresome now ASN

    Especially after 4/5 attempts to view topics
    Also it's not accepting log in details either now
     
  33. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  34. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Sorry for delay as I been away few days. I will have admin take a look again :)
     
  35. Martinbanshee

    Martinbanshee Registered User

    1,234
    925
    113
    I've had issues loading threads for a while now and I'm still getting loads of crashes using Tapatalk. I only have issues using ASN, all other sites work perfectly fine.
    I've had two updates to Tapatalk since the issue started and it still persists.
    Definitely seems to be an ASN site issue.
     
  36. JohnM100

    JohnM100 Registered User Gold Supporter VCDS Map User

    1,487
    728
    113
    Same issue for me. Threads error out and take multiple refreshes before they will load. Difficulty posting replies too.

    I also use other forums on Tapatalk for iOS and they all work fine suggesting it is an ASN issue.
     
  37. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Morning all, just to let you know @Administrators will take a look at Tapatalk today.
     
    Martinbanshee, JohnM100 and WarwickL like this.
  38. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Good evening Sandra - thanks
     
    Sandra likes this.
  39. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    If it helps

    Not a Tapatalk issue as it works fine in other forums

    [​IMG]
     
  40. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Can you test it now for me see if it's working. Thanks
     
  41. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    Nope - perhaps worse
     
  42. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator Platinum Supporter Audi Main Dealer

    31,962
    14,680
    113
    Ok thanks. Get admin to take another look.
     
  43. WarwickL

    WarwickL Registered User

    1,160
    1,999
    113
    [​IMG]
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information