1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

Photobucket? Still Supported?

S3_Jacko Aug 19, 2014

  1. S3_Jacko

    S3_Jacko Registered User

    1,734
    580
    113
    Hey... It appears that all my photos in various threads via photobucket dont appear to be supported/working..

    Any ideas, this a known fault or whats the fix!?
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. desertstorm

    desertstorm Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    7,289
    3,626
    113
  4. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    14,074
    592
    113
    It seems that all my original images in Photobucket are gone too! Is that the same for you guys?
     
  5. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    Any chance of a link please?

    R
     
  6. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    14,074
    592
    113
  7. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    Heh, I meant to a thread with busted images.

    Some were pointed out to me which had gone west during the database translation; breaking because of invalid BB-code syntax. I've just corrected errors of that type, so if the images in threads you're not seeing were similarly broken, they should be visible now.

    If there are others, please link the threads here so I can figure out a regular expression to fix them.

    Cheers,

    Rob.

    EDIT: I've since found some more which need correction; it appears that for various combinations of img/url BBCodes, there have been various glitches in handling translation of BBCodes between the old and new forum systems. I'll work them out and correct them as I see them, but I'd be grateful if people would post links here to threads where they find recurring broken media/links (I say recurring because people do post the odd duff link/delete the odd photo from wherever they host them).

    Thanks,

    Rob.
     
    Last edited: Aug 20, 2014
    S3_Jacko likes this.
  8. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    14,074
    592
    113
    My A6 thread is in my signature, all of the images have disappeared from the thread, but this is because they've gone from Photobucket. At this moment, I have absolutely no idea why! I'm not implying its an ASN problem necessarily, just the first few posters in this thread seemed to have the same issue.
     
  9. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    14,074
    592
    113
    In fact you can ignore me, all the pictures have returned. Seemingly Photobucket was having a wobble yesterday!
     
  10. ESD1711

    ESD1711 Registered User

    691
    219
    43
  11. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    I'd typed you a nice explanation of what was going on, thinking you were being caught out by improved object handling in the WYSIWYG text editor; and when I submitted the working example of your embedded image, it didn't work.

    It was shortly after, I discovered your valid URL is indeed not valid.

    The HTML wrapper page for the image is visible, hitting the URL direct to the .jpg throws an error from Photobucket. Privacy/Copyright settings on the image preventing direct loading?

    R
     
  12. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  13. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    [​IMG]

    ^^^ That's the output from Ctrl+V having clicked in the IMG code strip in the HTML wrapper page (i.e. what one gets clicking the link in your post).

    There's a [presumably] dynamic element to the URL at the subdomain, meaning you can't just wrap the link in tags - the page and the image URL don't simply differ by the omission of the .html extension.

    All the best,

    Rob.
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information