1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Non start puzzle

S3AMJ Nov 5, 2018

  1. S3AMJ

    S3AMJ OEM+ Team Brilliant Black Audi S3

    893
    251
    63
    Ok guys, I’ve re-done my PCV months ago and since then the car would start and then die within seconds. I’ve re-done all of the pipework for the catch can, fittings, etc. I’ve even bought a brand new MAF. It’s still dying with seconds of starting....


    Soon as I unplug the MAF it starts and runs fine, I’ve scanned with VCDS and it comes up with absolutely nothing, no codes apart from when I’ve unplugged the MAF obviously.


    Am I missing something here, it’s really got me scratching my head. There isn’t anywhere I can find where there would be a vacuum leak either


    Ash
     
  2. Avatar

    Google AdSense Advertisement


  3. S3AMJ

    S3AMJ OEM+ Team Brilliant Black Audi S3

    893
    251
    63
    Delete the thread I’ve found the culprit haha.... my TIP has literally ripped off the turbo! Damit, anyone got one they don’t mind donating
     
  4. hydro s3

    hydro s3 S3 amk Team Ming Blue Audi S3

    774
    195
    43
    I have an original one I took of when I upgraded my hoses. You cover postage and I'll post it over.
     
    S3AMJ likes this.
  5. S3AMJ

    S3AMJ OEM+ Team Brilliant Black Audi S3

    893
    251
    63
    Perfect! Thanks mate. PM me your details and I’ll get on it!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Share This Page