1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dismiss Notice

massive lag at 2k

vr6gordy Jul 7, 2014

  1. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    got massive lag now before turbo boost 1.8t feels like something sticking ... n75 valve maybe
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. Mike.M

    Mike.M Registered User

    2,510
    172
    63
    check hoses and IC for leaks
     
  4. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    cant here any leaks so could it be a sticking n75 valve
     
  5. Welshquattro

    Welshquattro Registered User

    797
    148
    43
    Also check the dump valve if it's the standard one. Mine split and gave me lag and power lost so could be that!
     
  6. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    Cant be that cos it pulls like atrain after the lag
     
  7. cnut

    cnut Registered User

    150
    9
    18
    Didn't you just get it remapped? If it was fine pre-remap I would go with that!
     
    swarcup likes this.
  8. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    Its got more boost now so i guest its found a weak spot
     
  9. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    Might it be plugs as ive put diffent ones in but thatwas just before map
     
  10. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    well just been for a drive with the n75 disconnected and its doing the same so fingers crossed a new n75 should fix it
     
  11. Mike.M

    Mike.M Registered User

    2,510
    172
    63
    Have you plugged it into diagnostics?
     
  12. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  13. vr6gordy

    vr6gordy Registered User

    2,822
    193
    63
    well fitted new n75 today and it loads better now ..still a little lag but guess that's cos ive more power now ....
     

Share This Page

Do Not Sell My Personal Information