Hose at rear of engine

Coltsluke888

New Member
Evening All!

I have a broken pipe at the rear left of my engine bay but I can't quite figure out what it is, coolant maybe? Does anyone know what it is judged by the photos? They pretty poor but it's a quite tight spot to get a clear one.
IMG_20211011_183955.jpg
IMG_20211011_184006.jpg
 

MPH

Registered User
Evening All!

I have a broken pipe at the rear left of my engine bay but I can't quite figure out what it is, coolant maybe? Does anyone know what it is judged by the photos? They pretty poor but it's a quite tight spot to get a clear one. View attachment 244327 View attachment 244328
What engine do you have looks like coolant

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 

Coltsluke888

New Member
What engine do you have looks like coolant

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
1.8 non turbo, I thought it was either that or a vacuum hose. For two reasons, I have been having idle issues (vacuum) while also losing coolant quicker than it should (coolant). Maybe the idle issues are unrelated to this?
 

MPH

Registered User
1.8 non turbo, I thought it was either that or a vacuum hose. For two reasons, I have been having idle issues (vacuum) while also losing coolant quicker than it should (coolant). Maybe the idle issues are unrelated to this?
Looks like coolant by your pics try to remove the broken piece of pipe from the hose as I looks snapped and reconnect top coolant scan if you have availability & go from there.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
 
Top