Automatic a6 62 plate staling

Damon8891

New Member
Hey guys. Had my a6 automatic 62 plate few years now did the cam belt. Done service every year changed gearbox oil recently.

So the problem now is as I'm setting off its like the revs going up but cars moving slow. Or if I'm on abit of a hill and stood then go too set off it judder and sometimes cuts outs so I gotta turn engine off put back in p then turn on again. Sometimes just turning it judders and takes time too go forward. Just wondering if any1 has any information on what this could be. In my head I'm thinking clutch change and dual mass fly wheel. But my garage says they need too drive it too see the problem.
 

Cantata

Registered User
I don't know a lot about these complicated modern beasts, I used to maintain my own cars in olden days but I generally get mine serviced these days.
It's just that if you recently changed the gearbox oil and now the gearbox is misbehaving, the first thought in my mind is that the two are connected. Presume you used the correct oil. Maybe you dislodged something in the process. Nothing concrete I can suggest, sorry, hopefully someone better qualified will be along soon!
 

Damon8891

New Member
I don't know a lot about these complicated modern beasts, I used to maintain my own cars in olden days but I generally get mine serviced these days.
It's just that if you recently changed the gearbox oil and now the gearbox is misbehaving, the first thought in my mind is that the two are connected. Presume you used the correct oil. Maybe you dislodged something in the process. Nothing concrete I can suggest, sorry, hopefully someone better qualified will be along soon!
Yea garage did it and yea I might go too the garage again see what he says? Just annoying me gunna set it on fire haha
 
Top