1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed 503 Error

ScottD3 Jan 5, 2015

  1. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter Team Akoya Team V6 TDi saloon Audi S8 Audi A8 quattro

    15,116
    1,127
    113
    Anyone else seeing the below message with 503 in the back ground when replying to threads or PMs?

    "Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site."


    Windows 8.1, Chrome.
     
  2. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  3. t8ups

    t8ups Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    2,175
    943
    113
    yes I am.

    Looks like I have the morning off now :p
     
  4. badger5

    badger5 www.badger5.co.uk Site Sponsor

    10,155
    2,329
    113
    same here on EVERY post it does this
    http://badger-5.com/bin/wtf-is-this-****-asn.JPG
     
  5. t8ups

    t8ups Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    2,175
    943
    113
    Repost.

    thought the 1st one wouldn't post.
     
    Last edited: Jan 5, 2015
  6. Gazwould

    Gazwould Well-Known Member

    6,788
    2,784
    113
    Same here. PITA.
     
  7. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    Testing testing 123...
     
  8. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,270
    180
    63
    Well, that (^^^) one worked OK; I think the situation should be righted now...

    Apologies for the inconvenience folks; the webserver daemon had a hiccup over night and needed a little kick.

    Thanks for your patience (and apologies again),

    Rob.
     
    Sandra likes this.
  9. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter Team Akoya Team V6 TDi saloon Audi S8 Audi A8 quattro

    15,116
    1,127
    113
    What happens when I post this?
     
  10. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter Team Akoya Team V6 TDi saloon Audi S8 Audi A8 quattro

    15,116
    1,127
    113
    Nothing. It works.

    Thanks.
     
  11. Sandra

    Sandra Administrator Staff Member Administrator TeamMisano TFSI Owners Group Audi S3 quattro Platinum Supporter S tronic Audi Main Dealer

    31,226
    14,146
    113
    Thanks Rob, all working fine again. :) x
     
  12. Avatar

    snack-media
    Advertisement


  13. badger5

    badger5 www.badger5.co.uk Site Sponsor

    10,155
    2,329
    113
    its like magic innit

    cheers folks
     
    Sandra likes this.

Share This Page