4 months old and it's back at the dealers.

soldier4313

A4 Avant B9 2.0 Tdi
So today I had to take the motor to the dealers here in Germany after getting the following faults come up.

Audi have kept it overnight to try and diagnose the fault!
 

Attachments

  • IMG_6617.PNG
    IMG_6617.PNG
    1 MB · Views: 250
  • IMG_6618.PNG
    IMG_6618.PNG
    1 MB · Views: 250
  • IMG_6619.PNG
    IMG_6619.PNG
    1 MB · Views: 257

Jcbmally

Started with nothing & still have most of it left.
So today I had to take the motor to the dealers here in Germany after getting the following faults come up.

Audi have kept it overnight to try and diagnose the fault!
Hopefully it will get sorted mate, looks like a software issue.
 

cuke2u

Registered User
So today I had to take the motor to the dealers here in Germany after getting the following faults come up.

Audi have kept it overnight to try and diagnose the fault!
I feel your pain, mine stopped engaging any gears with a gearbox malfunction at only 1078 miles after only two months of ownership. All seems to be fixed now but are these new A4 seemingly fragile?
 

vinvinian

Registered User
I had this on my A6 turned out to be a wheel bearings. Something triggered the tyre pressures and then the system triggers other warnings to protect the car

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

soldier4313

A4 Avant B9 2.0 Tdi
So got the car back today and in their best German it was a software fault. Let's see if that's all it is.
 

cuke2u

Registered User
Fingers crossed...
 
Top