1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xenon Fault

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by NWMark, Dec 19, 2004.

  1. NWMark
    Offline

    NWMark Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    [Dec 19, 2004]
    Help,

    The drivers side xenon wouldnt come on last night and i got the light our symbol on the DIS. so this morning thinking it would only be a bulb swapped the sides over and the one that was out worked fine in the other side and the other side that was fine wouldnt work, so obviously not the bulb.

    what can it be? is it likely to be the ballast or the wiring??

    Thanks

    Mark
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. PaulRS3
    Offline

    PaulRS3 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    28
    [Dec 19, 2004]
    probably a ballast. Nearly always is.

    or check your fuses. Im not sure if they are fused together or independantly ...
    #2
  4. NWMark
    Offline

    NWMark Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    [Dec 19, 2004]
    Paul,

    your a absolute star mate, owe you a pint of your finest tipple.

    didnt even think of the fuses, just checked em and they're separately fused and there we have a nice blown 15amp fuse in the right side headligt socket.

    Cheers Paul, just saved me [censored] loads of hassle.

    Mark
    #3
  5. PaulRS3
    Offline

    PaulRS3 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    1,016
    Likes Received:
    28
    [Dec 19, 2004]
    excellent news.

    hopefully it wont blow the new fuse.
    #4

Share This Page