1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Windshield wiper fluid not working

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by mark03a4, Dec 21, 2004.

  1. mark03a4
    Offline

    mark03a4 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    [Dec 21, 2004]
    The windshield wiper fluid sprayer in my A4 is not working. It is not coming out to spray the windshield or the headlights. The fluid is full, and I checked the fuses.

    Does anyone have any idea what it could be?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. Rev-head
    Offline

    Rev-head Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    7
    [Dec 21, 2004]
    This may sound silly but is not frozen with the cold weather,it could be ok at the washer tank but pipes maybe frozen leading to bonnet ,have you checked the motor is going when trying to operate??,if it is frozen just let it tick over for long time and let the heat of the engine rise to to defrost
    #2
  4. mark03a4
    Offline

    mark03a4 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    [Dec 21, 2004]
    I am not sure if it is frozen or not. I would think not because it actually worked at the coldest poit yesterday (4 degrees F), and stopped working a little later. I did put fluid in it, and it is antifreeze fluid, so I would hope that it is not frozen......
    #3
  5. Rev-head
    Offline

    Rev-head Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    7
    [Dec 21, 2004]
    Did you hear any noise from the motor when operating it ??
    #4
  6. mark03a4
    Offline

    mark03a4 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    [Dec 21, 2004]
    No, but I never heard noise when it did work (from what I can remember..... I have only had the car for 2 weeks!)
    #5
  7. scoTTy
    Offline

    scoTTy Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    1,959
    Likes Received:
    9
    [Dec 21, 2004]
    Have a look under the car. In the past people have had the headlight washers freeze shut and then the next time you use them it blows the pipes off. It could be it's going straight on the floor. Either that or the pumps blown.
    #6

Share This Page