1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

windscreen wiper not working!

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by harris9053, Feb 5, 2012.

  1. harris9053
    Offline

    harris9053 Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    1
    [Feb 5, 2012]
    Yesterday when i tried my wipers, I heard a small bang and then the drivers wiper struggled to go up my windscreen, and then eventually stopped working. Only my passenger side wiper is working!.. Does anyone know what this could be? Any help would be appreciated.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. jb0o
    Offline

    jb0o North East Forum Moderator Regional Rep Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    2,615
    Likes Received:
    104
    [Feb 5, 2012]
    Sounds like a linkage has came off.

    Remove the wiper arms, then remove the scuttle panel and using a T25 screwdriver remove the wiper motor and mechanism and inspect.
    #2
  4. harris9053
    Offline

    harris9053 Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    124
    Likes Received:
    1
    [Feb 5, 2012]
    Thanks mate, its fixed now! Just had to tighten the bolt that holds the wiper arm!
    #3
  5. jb0o
    Offline

    jb0o North East Forum Moderator Regional Rep Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    2,615
    Likes Received:
    104
    [Feb 8, 2012]
    Nice, easy fix :)
    #4

Share This Page