1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Will any A3 head unit fit?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by jbaudi, May 18, 2012.

  1. jbaudi

    jbaudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
  2. Advert Guest Advertisement


  3. fangio

    fangio Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    1,365
    Likes Received:
    149
  4. jbaudi

    jbaudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    what does a concert 2 look like!??

    That cable looks more expensive than buying a new head unit...but I would quite like it to keep the standard look!
     
  5. jbaudi

    jbaudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    thats my current one
     
  6. fangio

    fangio Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    1,365
    Likes Received:
    149
    That's the same as mine.
     
  7. jbaudi

    jbaudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Cool, so by that you're saying that cable will definitely work?
     
  8. fangio

    fangio Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    1,365
    Likes Received:
    149
  9. phil_w

    phil_w Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    474
    Likes Received:
    21
    Just to confirm - that headunit would still need an ipod adapter as well. No Audi headunits incorporate the ipod functionality as is. Sorry
     
  10. mike foster

    mike foster Fossie
    VCDS Map User

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    3,967
    Likes Received:
    83
    That head unit you have linked to is double din and yours is single. You will need to change the cage, switch panel and heater control unit as well to make it fit.
     

Share This Page