1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why I can't post in the Group buy forum??

Discussion in 'General Chat' started by robthehungrymonkey, Apr 6, 2005.

  1. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    Is there a reason for this??
    If so, can one of the mods tell me how to do it?
     
  2. RichA3Turbo

    RichA3Turbo ...Watching you!
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    5,089
    Likes Received:
    4
    post it in the A3/S3 section and then a mod/admin will move it there for you...


    Rich
     
  3. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    27,134
    Likes Received:
    2,308
    I think you can post, it just takes time to list it like the trading forum.
     
  4. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    [ QUOTE ]
    I think you can post, it just takes time to list it like the trading forum.

    [/ QUOTE ]

    It won't let me click the "post" button.

    If any mods are lsitening, I was just wanting to try and post about resurrecting the MTM remap group buy.

    THanks people
     
  5. dickys3

    dickys3 Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    2,955
    Likes Received:
    1
    I've moved it across now Rob.
     
  6. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    cheers mate!
     

Share This Page