1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why I can't post in the Group buy forum??

Discussion in 'General Chat' started by robthehungrymonkey, Apr 6, 2005.

  1. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    Is there a reason for this??
    If so, can one of the mods tell me how to do it?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. RichA3Turbo

    RichA3Turbo ...Watching you!
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Messages:
    5,089
    Likes Received:
    4
    post it in the A3/S3 section and then a mod/admin will move it there for you...


    Rich
     
  4. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    27,327
    Likes Received:
    2,429
    I think you can post, it just takes time to list it like the trading forum.
     
  5. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    [ QUOTE ]
    I think you can post, it just takes time to list it like the trading forum.

    [/ QUOTE ]

    It won't let me click the "post" button.

    If any mods are lsitening, I was just wanting to try and post about resurrecting the MTM remap group buy.

    THanks people
     
  6. dickys3

    dickys3 Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    2,955
    Likes Received:
    1
    I've moved it across now Rob.
     
  7. robthehungrymonkey

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    555
    Likes Received:
    1
    cheers mate!
     

Share This Page