1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Who Wants Full DIS and Cruise?

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by chrisash32, Feb 22, 2010.

  1. chrisash32
    Offline

    chrisash32 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    #1
  2. BigAardvaark
    Offline

    BigAardvaark Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Mine! Now, just put my mind at rest and tell me these will be fine on a B6???!!!
    #2
  3. BigAardvaark
    Offline

    BigAardvaark Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    When I say fine, I mean I have an avant and full VAGCOM/VCDS, coding details, etc, I mean because they're from a B7.....
    #3
  4. chrisash32
    Offline

    chrisash32 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    mine is from a B7 and works fine :)
    #4
  5. slinegaz
    Offline

    slinegaz New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Chris, I don't suppose you know how to code this up do you? I have all the stuff except the module but just need someone who knows how to code it on VAGCOM??
    #5
  6. chrisash32
    Offline

    chrisash32 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    sure do! but you do need a compatible module for cruise.. DIS should work with your standard one.
    #6
  7. slinegaz
    Offline

    slinegaz New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    You have the VAGCOM cable then? I'll pick up a module shortly...
    #7
  8. chrisash32
    Offline

    chrisash32 Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    yep, make sure its the correct module.
    #8
  9. slinegaz
    Offline

    slinegaz New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    I believe I need to get a Q module, where abouts in Manchester are you by the way?
    #9

Share This Page