1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whining noise when using parrot

bendhamrait Jan 8, 2012

  1. bendhamrait

    bendhamrait Member

    61
    1
    6
    Hello, Installed my Parrot MKi 9100 yesterday, i seem to be getting a low volume high pitched whining noise from the speakers when i accelerate. i used the connects 2 adapter. any ideas? Would appreciate any help.

    cheers ben
     
  2. Paul100

    Paul100 Member

    111
    1
    18
    I used to get a whining noise whenever I accelerate really hard.

    I stopped it by not taking the wife out any more......................
     
  3. bendhamrait

    bendhamrait Member

    61
    1
    6
    Tried fitting a noise supressor on the live....still no joy :(
     
  4. AndyMac

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    9,833
    45
    38
    It will be an earth problem. You need to ensure the unit is earthed/grounded properly, if so try adding another earth back to the chassis of the HU. Noise supressors never ever work.
     
  5. bendhamrait

    bendhamrait Member

    61
    1
    6
    Andy, Thanks thats brilliant, i hope it is a simple fix like that...now, to find the wiring diagrams for parrot and connects 2 to find the ground....any ideas?

    Thank You
     
  6. bendhamrait

    bendhamrait Member

    61
    1
    6
    found the diagram for the parrot and found the ground, would it be just as beneficial for me to splice the ground and bolt it to a ground ? or would i have to actually snip the cable? thanks ben
     
  7. AndyMac

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    9,833
    45
    38
    Just attach it to the chassis of the HU
     

Share This Page