1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHERE ELSE CAN I BUY MECHATRONIC UNIT AS THE AS IT CANT BE REPAIRED

Discussion in 'General Chat' started by shady-ninja, Apr 17, 2013.

  1. shady-ninja
    Offline

    shady-ninja Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    39
    sent the unit off to ECU testing.com in Derby but after carful examination the cant repair it due to a faulty processor. Where else can I go to without paying stealership prices. part numbers given are 02e927770aj & 02e300052.
    #1
  2. shady-ninja
    Offline

    shady-ninja Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    39
  3. johnnythepie
    Offline

    johnnythepie Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    2,219
    Likes Received:
    68
    what car is it off? Ive looked at etka but cant find those part numbers
    #3
  4. gen.heinz guderian
    Offline

    gen.heinz guderian Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    125
    Audi breakers, the ECU will need recoding to your car.
    #4
  5. shady-ninja
    Offline

    shady-ninja Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    857
    Likes Received:
    39
    its a 2008 vw passat 2.0 tdi with common rail engine code
    #5
  6. gen.heinz guderian
    Offline

    gen.heinz guderian Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    125
    You could try these guys, www.sussexautos.co.
    They can get any parts for the Mechatronic unit, not sure about ECU but worth a try.
    #6
  7. shariain
    Offline

    shariain Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    183
    I came across a company from Finland but I don't know if I want to go down the route of replacing mine due to expense of the part and the worth of the car.

    http://www.mectronic.fi/en/tarjouspyynto/

    What fault code are you getting.
    #7

Share This Page