1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

where can i get a second hand haldex controll unit from? Any one selling one?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by scott_johnson, Aug 8, 2009.

  1. scott_johnson

    scott_johnson Audiless

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    875
    Likes Received:
    1
    As above really guys. Need one A.S.A.P as ive sold the car and its decided to pack in!! lol.

    Vag fault code: 01314.. controll moduel memory error.

    Regards
     
  2. emery1990

    emery1990 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    1,070
    Likes Received:
    2
    take a look back through the thread pages, someone was selling one and another person upgraded his one so maybe thats still around.
     
  3. IIIadidasboy

    IIIadidasboy Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
  4. Andrew@A.L.D

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,660
    Likes Received:
    433
    I have one as i've just swapped mine for the performance one
     
  5. Andrew@A.L.D

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,660
    Likes Received:
    433
    If you need it asap i can get it out on monday so you get it the next day
     
  6. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,586
    Likes Received:
    1,458
    yes but what about the haldex !!








    sorry I'll get my coat
     
  7. LiveWire

    LiveWire S3X

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    4

    lol, "left himself wide open to that one"!!
     
  8. Andrew@A.L.D

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,660
    Likes Received:
    433
    Very good lol

    Multi tasking right now so i missed that
     
  9. cjhill

    cjhill hmmmmm interesting.

    Joined:
    Aug 8, 2005
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    i presume you have cleared the code then driven it for a bit to see if the error code comes back... ?

    Mine did this a year or so ago - cleared the code and it hasn't returned yet. Worth a try ?
     
  10. thegoal007

    thegoal007 Another S3 owner....

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    762
    Likes Received:
    17
    More to the point, What prompted you to have scan for errors or was it part of a routine check-up ?
     
  11. landopanda

    landopanda Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
  12. Andrew@A.L.D

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,660
    Likes Received:
    433

Share This Page