1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

where can i get a second hand haldex controll unit from? Any one selling one?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by scott_johnson, Aug 8, 2009.

  1. scott_johnson
    Offline

    scott_johnson Audiless

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    874
    Likes Received:
    1
    [Aug 8, 2009]
    As above really guys. Need one A.S.A.P as ive sold the car and its decided to pack in!! lol.

    Vag fault code: 01314.. controll moduel memory error.

    Regards
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 23, 2014]

  3. emery1990
    Offline

    emery1990 Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    1,070
    Likes Received:
    2
    [Aug 8, 2009]
    take a look back through the thread pages, someone was selling one and another person upgraded his one so maybe thats still around.
    #2
  4. IIIadidasboy
    Offline

    IIIadidasboy Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    312
    Likes Received:
    0
    [Aug 8, 2009]
    #3
  5. Andrew@A.L.D
    Offline

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,543
    Likes Received:
    373
    [Aug 8, 2009]
    I have one as i've just swapped mine for the performance one
    #4
  6. Andrew@A.L.D
    Offline

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,543
    Likes Received:
    373
    [Aug 8, 2009]
    If you need it asap i can get it out on monday so you get it the next day
    #5
  7. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,290
    Likes Received:
    1,269
    [Aug 8, 2009]
    yes but what about the haldex !!








    sorry I'll get my coat
    #6
  8. LiveWire
    Offline

    LiveWire S3X

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    329
    Likes Received:
    4
    [Aug 8, 2009]

    lol, "left himself wide open to that one"!!
    #7
  9. Andrew@A.L.D
    Offline

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,543
    Likes Received:
    373
    [Aug 8, 2009]
    Very good lol

    Multi tasking right now so i missed that
    #8
  10. cjhill
    Offline

    cjhill hmmmmm interesting.

    Joined:
    Aug 8, 2005
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    [Aug 10, 2009]
    i presume you have cleared the code then driven it for a bit to see if the error code comes back... ?

    Mine did this a year or so ago - cleared the code and it hasn't returned yet. Worth a try ?
    #9
  11. thegoal007
    Offline

    thegoal007 Another S3 owner....

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    740
    Likes Received:
    11
    [Aug 10, 2009]
    More to the point, What prompted you to have scan for errors or was it part of a routine check-up ?
    #10
  12. landopanda
    Offline

    landopanda Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
  13. Andrew@A.L.D
    Offline

    Andrew@A.L.D May add NOS to 600+bhp?

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,543
    Likes Received:
    373
    [Aug 11, 2009]
    #12

Share This Page