1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wheel problem

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by petewon, Jun 8, 2005.

  1. petewon
    Offline

    petewon Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    529
    Likes Received:
    0
    [Jun 8, 2005]
    Hi folks, got a bit of a problem with my A3. I just fitted some RS4 alloys yesterday everything seemed fine, did about 15 mile no probs, I got in the car this lunch time stuck it in reverse and it reversed about a yard then just stopped as if there was a big brick behind the back wheels or something. I got out and had to rock it back and forwards to get it to reverse past the point it was stuck. It just seemed like the back wheels were locked. I reckon its probably to do with the new wheels being fitted as I havn't had any problems before that. Anyone got any ideas?

    Cheers. /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. god_thats_quick
    Offline

    god_thats_quick Numptie of the highest order

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    2,507
    Likes Received:
    1
    [Jun 8, 2005]
    hope to god you didn't use bolts that were too long or not enough spacers to clear something. sounds nasty, good luck getting it sorted!
    #2
  4. petewon
    Offline

    petewon Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    529
    Likes Received:
    0
    [Jun 8, 2005]
    I didnt use any spacers as the clearance looked fine. Im gonna check it over again properly when I get home.


    Its a bit wierd because after eventualy geeting it to reverse from where it was parked I reversed it a few more times on the way back to work and it was fine.
    #3

Share This Page