1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird one, this!

Discussion in 'Forum Support' started by Ads, Jul 29, 2011.

  1. Ads

    Ads License to drive

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    8,222
    Likes Received:
    581
    This has happened a few times....

    When in a thread sometimes if I go to the quick reply box at the bottom I get the ASN home page INSIDE the box!! And it works. If I click on any links then it takes me to that part of the site, BUT still inside the reply box.

    Here is a screen dump of it in action...

    [​IMG]
     
  2. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,991
    Likes Received:
    1,383
    Thats a very interesting bug if it exists.
     
  3. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,604
    Likes Received:
    1,469
    Can't see it on mine
     
  4. jojo

    jojo Looking for Boost!
    Staff Member Moderator Audi S3

    Joined:
    Sep 4, 2003
    Messages:
    27,134
    Likes Received:
    2,308
    Looks GAY! lol
     
  5. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,991
    Likes Received:
    1,383
    Been on the tinnies tonite lads :)
     
  6. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,270
    Likes Received:
    1,081
    Is your quick reply box all ways on or do you press the reply button?
     
    #6 ScottD3, Jul 30, 2011
    Last edited: Jul 30, 2011
  7. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,604
    Likes Received:
    1,469
    Any bugs need what OS and Browser your using as well
     
  8. Lings

    Lings Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    2,070
    Likes Received:
    30
    Is that virus back ,? My pages keep freezing on this site all the time .using mozilla or my iphone ?
     
  9. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,604
    Likes Received:
    1,469
    I'm not Steve
     
  10. L1 HCS

    L1 HCS Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    4,601
    Likes Received:
    6
    I had the same.

    Clear your cookies.
     
  11. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,604
    Likes Received:
    1,469
    [​IMG]
     
  12. Ads

    Ads License to drive

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    8,222
    Likes Received:
    581
    IF???????????????? Does this mean I am now the boy who cried wolf? :sadlike:

    Its always there mate.

    XP and firefox 3.6.1.8

    I hate clearing my cookies because then I have to re-log in to the sites I use. Lazy innit.

    [​IMG]
     
  13. L1 HCS

    L1 HCS Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    4,601
    Likes Received:
    6
    Clearing cookies still doesn't work properly, I have to 'Go Advanced' and type in there. :beee:

    At least the smilies work on computer, not sure on my phone tho, will no doubt try later.
     
  14. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,991
    Likes Received:
    1,383
    Thats why I said "IF" Peter :)
     
  15. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,604
    Likes Received:
    1,469
    upgrade to firefox 5.......its what I run with and alls good
     
  16. paddy

    paddy Audi=No fault code, no idea

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    5,133
    Likes Received:
    125
    Bugs in your cookies ??...eh no thanks :)
     
  17. Administrators

    Administrators Administrator
    Staff Member Administrator Audi A2

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,816
    Likes Received:
    410
    Ok I have a question does this only happen on Firefox? If it does then try updating your Firefox and see if it does it again....

    A
     

Share This Page