1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

very poor radio reception with kenwood headunit

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by scott b, Mar 28, 2010.

  1. scott b
    Offline

    scott b Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,254
    Likes Received:
    3
    [Mar 28, 2010]
    any one come accross anything like this?

    ive fitted a powerd aerial adaptor to feed the amp in the aerial,

    the reception is better whilst on the move rather than parked up.

    cheers
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 20, 2014]

  3. scott b
    Offline

    scott b Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,254
    Likes Received:
    3
  4. s8craig
    Offline

    s8craig Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    30
    [Apr 3, 2010]
    Is the lead fed from a switched or permanent source?
    #3
  5. scott b
    Offline

    scott b Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,254
    Likes Received:
    3
    [Apr 3, 2010]
    switched, its on the same feed for amp for the 2 subs in the boot

    cheers
    #4
  6. s8craig
    Offline

    s8craig Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    30
    [Apr 3, 2010]
    So it comes on with the radio, so no reason why it should be any worse stationary or moving.
    #5
  7. scott b
    Offline

    scott b Active Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,254
    Likes Received:
    3
    [Apr 4, 2010]
    yep, its an odd one lol
    #6

Share This Page