1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VCDS, KPH BACK TO MPH

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by HOTTIGGER, Sep 11, 2012.

  1. HOTTIGGER

    HOTTIGGER Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    hi all, my m8 has a 2003 mk4 golf, while messing with a memoscan 5053 he some how changed the mph to kph, and can not change it back to mph, can I change it back with my vcds cable ?, if so how do I do it ? please help thanks in advanced.
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. gen.heinz guderian

    gen.heinz guderian Well-Known Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    1,346
    Likes Received:
    125
    If you have licensed cable it can change it.. Not sure about lite or copies.
     
  4. HOTTIGGER

    HOTTIGGER Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Hi m8 thanks for reaply, yes it a proper Ross tech cable not lite or copy cable, how do I change it back to mph? Thanks,

    QUOTE=gen.heinz guderian;1674017]If you have licensed cable it can change it.. Not sure about lite or copies.[/QUOTE]
     
  5. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    29,266
    Likes Received:
    1,685
    Go into instruments 17 & check the coding or adaptation channels.
     
  6. snapon

    snapon Member

    Joined:
    Jul 24, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    as NHN said check the coding of instruments
    if you hover over the box where you enter the value you should get an explanation of what each part of the coding relates to
     

Share This Page