1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

VCDS, KPH BACK TO MPH

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by HOTTIGGER, Sep 11, 2012.

  1. HOTTIGGER
    Offline

    HOTTIGGER Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    [Sep 11, 2012]
    hi all, my m8 has a 2003 mk4 golf, while messing with a memoscan 5053 he some how changed the mph to kph, and can not change it back to mph, can I change it back with my vcds cable ?, if so how do I do it ? please help thanks in advanced.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. gen.heinz guderian
    Offline

    gen.heinz guderian Well-Known Member Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jun 24, 2011
    Messages:
    1,359
    Likes Received:
    125
    [Sep 11, 2012]
    If you have licensed cable it can change it.. Not sure about lite or copies.
    #2
  4. HOTTIGGER
    Offline

    HOTTIGGER Member

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    [Sep 11, 2012]
    Hi m8 thanks for reaply, yes it a proper Ross tech cable not lite or copy cable, how do I change it back to mph? Thanks,

    QUOTE=gen.heinz guderian;1674017]If you have licensed cable it can change it.. Not sure about lite or copies.[/QUOTE]
    #3
  5. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,319
    Likes Received:
    1,229
    [Sep 12, 2012]
    Go into instruments 17 & check the coding or adaptation channels.
    #4
  6. snapon
    Offline

    snapon Member

    Joined:
    Jul 24, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    1
    [Sep 14, 2012]
    as NHN said check the coding of instruments
    if you hover over the box where you enter the value you should get an explanation of what each part of the coding relates to
    #5

Share This Page