1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. James TQ

    James TQ Member

    561
    7
    18
    16516


    P0132


    O2 Sensor Circ.,Bank1-Sensor1 High Voltage

    Isnthis what's causing my bad idle and poor acceleration? Where is this sensor located ad part number if possible please?
     
  2. Lemon S3

    Lemon S3 Alex

    1,390
    41
    48
    The o2 sensor I believe is in the exhaust before the cat and could be the cause of your problems.
     
  3. James TQ

    James TQ Member

    561
    7
    18
    i have a decat so it would be in this pipe, i believe i only have one sensor? dont suppose you know the part number please?
     
  4. Lemon S3

    Lemon S3 Alex

    1,390
    41
    48
    You can check if the sensor is faulty by reading block 032 in vcds. Also, I could be wrong but I'm sure when you decat your exhaust you need to delete the sensor off the ECU which could be another reason why you're having problems.
    I don't know the part number, sorry.
     
  5. James TQ

    James TQ Member

    561
    7
    18
    It's been decat for a while now only just got the problem, and I only have the vcds so that's a bummer!
     
  6. James TQ

    James TQ Member

    561
    7
    18
    ok i got home and unplugged the lambda sprayed it with carb cleaner gave it a wipe, drove it same old cleared codes and these come back...im going to get a new lambda on sat will it clear these codes?
    p1640 18048 that has the first time its ever come up i deleted it not sure if its come back
    and 17523 p1115 short to ground, havnt only looked at wires on the sensor havnt had time to look any further up but is there a good chance the bad idle and the no power on part throttle will go away?

    there are no other codes once i get this sorted im seriously thinking about selling up
     

Share This Page