1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unable to post anything now.

Discussion in 'Forum Support' started by Viking, Dec 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Viking
    Offline

    Viking Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    20
    [Dec 16, 2013]
    Having trouble posting anything at all now. When I try to reply to any topic or even start a new one, the reply box/message box isn't showing. The only way I've managed to post this is to start a new topic and hit the "Esc" button at lust the right moment as the page loads, and this leaves the message box open and useable. When the page is left to load completely the message box briefly appears and then disappears just leaving a blank area.
    #1
    Molnboman likes this.
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. a6_chris
    Offline

    a6_chris Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    152
    [Dec 16, 2013]
    You posted this?

    Did you not see the big announcement on the main page saying that there is issues with posting and it's being sorted? :p
    #2
  4. Viking
    Offline

    Viking Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    20
    [Dec 16, 2013]
    You again.... As it happens, I don't see any announcement such as what you're talking about, possibly due to ad blocking. [​IMG]
    #3
  5. Bradderz_1988
    Offline

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,233
    Likes Received:
    106
    [Dec 16, 2013]
    Lol just did what you did and cancel the loading and it works !!!!Been trying all day to get it working on my iphone and galaxy tab !!
    #4
    PilotAudi likes this.
  6. ScottD3
    Offline

    ScottD3 I want your faulty electronics

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,109
    Likes Received:
    1,013
    [Dec 17, 2013]
    f
    #5
  7. ScottD3
    Offline

    ScottD3 I want your faulty electronics

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,109
    Likes Received:
    1,013
    [Dec 17, 2013]
    a
    #6
  8. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,122
    Likes Received:
    1,184
    [Dec 17, 2013]
    Pretty much cream crackered still,I am using Tapatalk
    #7
  9. cuke2u
    Offline

    cuke2u Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    1,766
    Likes Received:
    358
    [Dec 17, 2013]
    Yup still not working as cannot post replies, also using tapatalk..
    #8
  10. ScottD3
    Offline

    ScottD3 I want your faulty electronics

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,109
    Likes Received:
    1,013
    [Dec 18, 2013]
    I'm not sure if it shows how bad my addition is or the failing with in the forum.
    But for me to post I had to find a Android ISO file, install in to my VMware machine, set up android, install Tapatalk and then I'm able to post.

    With all that done presented with loads of Spam, which is getting cleared up I've noticed. WooHoo mods. :thumbsup:
    #9
  11. cemerson
    Offline

    cemerson Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2013
    Messages:
    3,444
    Likes Received:
    704
    [Dec 18, 2013]
    Same for me - the escape key trick works, and tapatalk works, everything else is completely broken. What's going on? The forum has been down twice already to be fixed, was anything actually done?
    #10
  12. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    16,188
    Likes Received:
    2,388
    [Dec 18, 2013]
    Its still on going Chris. Admin are working flat out to resolve all the issues. :)
    #11
  13. Macdoon
    Offline

    Macdoon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    302
    [Dec 28, 2013]
    Hi Mods, firstly hope you all had a good xmas, so any luck with the fix yet

    Cheers

    Mac
    #12
  14. Viking
    Offline

    Viking Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    20
    [Dec 28, 2013]
    All working for me now. Clear your cookies and cache and restart your browser, should be okay.
    #13
  15. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,122
    Likes Received:
    1,184
    [Dec 28, 2013]
    THIS
    #14
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page