1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two switch Questions...hazard switch and light switch

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by sleeksx, Aug 19, 2008.

  1. sleeksx

    sleeksx Member

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Hi everyone,

    I currently have two annoying problems...

    1. i get a ticking noise behind the hazard button when i turn my indicators off, this can sometimes last for a minute or two.

    2. i also need to replace my light switch as one of the red leds have gone from behind this.

    Links or advice on where to buy these much appreciated!!

    I have a 2000 s3. :greyrs4:

    Thanks :D
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Id

    Id Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    any input on the noise from behind the hazard switch would be appreciated as well

    I replaced the indicator/hazard switch and it still does it.
     
  4. Ibzzzzz

    Ibzzzzz Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    678
    Likes Received:
    3
  5. Clach

    Clach A3 - 1.8Ts

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    971
    Likes Received:
    0
    anyone know where i can get an ESP switch for cheap. E-bay is no good, the breakers are dodgy quality, and I know the dealers charge £30....

    Sorry to highjack the thread.
     
  6. Id

    Id Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Incorrect. I replaced the hazard switch as it was faulty (indicator staying on instead of blinking) but the noise remains. This was replaced with a new part.
     
  7. HTC

    HTC Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    3,413
    Likes Received:
    0
    Check powers, earths and indicator stalk.
     
  8. larsmate

    larsmate Member

    Joined:
    Apr 14, 2004
    Messages:
    121
    Likes Received:
    5
    I replaced mine with an A6 switch. There always seems to be A6 ones on Ebay. You need to keep your original facia but the switch (combo rheostat) is the same.

    http://www.ozaudi.com/forums/showthread.php?t=13301 the ebay link is gone in this thread but here's another one.

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi...arms=39:1|65:1|240:1318&_trksid=p4506.c0.m245
     
  9. grathies

    grathies More Points Than Portsmouth FC

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    1,343
    Likes Received:
    0
    Personally Id just buy a new unit from VAG, only about £40

    Same for you too Clatch mate, all well and good buying second hand stuff but if its been used it could well go premeturely

    Buy cheap, Buy twice
     

Share This Page