1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Two little A3 questions...

Discussion in 'New A3/S3 (8V Chassis)' started by Oli Watts, Apr 12, 2013.

  1. Oli Watts
    Offline

    Oli Watts New Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    [Apr 12, 2013]
    Hello Chums,

    Got an A3 s-line sportback on order at the moment. Hooked after a 5 day test drive last week.

    I've a couple of questions about some things that bugged me from the test...

    1 - Is it possible to get the time displayed in the DIS
    2 - Can you set music played over an iPhone 5 to random play? I couldn't make the menu item appear...

    Cheers!

    Oli
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. Spacemarine
    Offline

    Spacemarine New Member

    Joined:
    Mar 28, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    [Apr 12, 2013]
    I read in a german forum that this is not possible.
    #2
  4. Trebuchet
    Offline

    Trebuchet Member

    Joined:
    Feb 18, 2013
    Messages:
    57
    Likes Received:
    10
    [Apr 12, 2013]
    Over bluetooth you could, the car just passes whatever is playing on the phone to the car speakers.
    #3
  5. viperfire
    Offline

    viperfire Member

    Joined:
    Feb 20, 2011
    Messages:
    187
    Likes Received:
    38
    [Apr 13, 2013]
    Bluetooth streaming should be fine
    #4
  6. Vertigo1
    Offline

    Vertigo1 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    2,726
    Likes Received:
    256
    [Apr 13, 2013]
    1. Yes

    2. There is an option for random playback with my iPod Touch so I don't see why an iPhone should be any different really.
    #5
  7. stevey_cam
    Offline

    stevey_cam Member

    Joined:
    Sep 26, 2012
    Messages:
    84
    Likes Received:
    2
    [Apr 13, 2013]
    If you stream via Bluetooth and your iphone isn't already set to shuffle then you need to enable it on the iPhone. You can't do it via the mmi.

    I've just got the standard mmi no tech pack.
    #6

Share This Page