1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trip Menu (MPG etc.)

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by marc_mcquilling, Mar 9, 2011.

  1. marc_mcquilling

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi guys,

    Picked up my new car today and i love it!

    The only thing that i have noticed is that the display between the two dials (Average MPG, Average Speed, Milage etc.) resets all of the values each time i start the car.

    is there anyway to prevent this?

    thanks,
    Marc.
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. jb0o

    jb0o North East Forum Moderator
    Site Sponsor Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    2,661
    Likes Received:
    116
    That'll be Computer 1, there should be a Computer 2 that keeps the info stored until you manually reset it.

    Cycle through and you should see a '2' which states Computer 2.

    If you can't see Computer 2 then press the OK/Reset button (underneath button) once which 'may' produce a menu, from this you can find Computer 2 and enable it...

    I say may because some A3's dont have the additional menu system. My A3 doesn't have the extra menu but it automatically has Computer 2.

    Hope this helps!
     
  4. marc_mcquilling

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Thank you very much mate, I shall try this tomorrow.
    Fingers crossed.
     
  5. slade777

    slade777 Member

    Joined:
    Sep 15, 2010
    Messages:
    763
    Likes Received:
    8
    I use computer 2 to monitor each time I refill with fuel. Just a suggestion.
     
  6. marc_mcquilling

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Thats what im wanting to do if i can find it! haha.
     

Share This Page