1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Traffic Annoucements

Discussion in 'New A3/S3 (8V Chassis)' started by Nardies, May 23, 2013.

  1. Nardies
    Offline

    Nardies Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    [May 23, 2013]
    Hi all, bit of an annoying issue. I have the DAB/FM traffic announcements switched off in the Radio settings, however randomly they seem to turn themselves back on, does anyone else have this? It's extremely annoying, especially if you're...ahem...singing along to tunes, only for someone to stop the music and tell you about a jam 30 miles away!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. Gweneira
    Offline

    Gweneira Member

    Joined:
    Jan 22, 2013
    Messages:
    381
    Likes Received:
    24
    [May 23, 2013]
    No, mine was on when I got it and it was really annoying, I switched it off and that's the last I heard
    #2
  4. Nardies
    Offline

    Nardies Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    [Jun 3, 2013]
    Strange. I had a read through the manual confirmed that it's turned off as TCP is not showing, then randomly it's back on again!
    #3
  5. J3NKO
    Offline

    J3NKO Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    [Jun 3, 2013]
    What unit is it?

    I have a symphony II and there are two buttons, one switches on the main interruptions and the other starts latest messages relating to your journey...

    I really don't mean to insult intelligence but are you definitely hitting the right button as I did this on a journey once and swore I was turning it off until I realised I was hitting the wrong button :keule:
    #4
  6. Nardies
    Offline

    Nardies Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    [Jun 3, 2013]
    I have the Technology Pack, do I go into Radio > Settings > Announcements and have DAB & FM, FM only or off. Selecting 'off' turns off TCP.

    However, something else appears to be turn it back on and I can't work out what that is.
    #5
  7. J3NKO
    Offline

    J3NKO Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    [Jun 3, 2013]
    Hmm, not sure sorry mate. I don't have to go into any settings....just two buttons

    Audi_Symphony_II.jpg

    TP is on/off & TI is comments for me
    #6
  8. Nardies
    Offline

    Nardies Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    [Jun 3, 2013]
    Is that an 8P dude? I've got an 8V...
    #7
  9. JohnnyM100
    Offline

    JohnnyM100 Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    524
    Likes Received:
    162
    [Jun 3, 2013]
    I think it's even an 8L.
    #8
  10. quibble
    Offline

    quibble New Member

    Joined:
    Jan 13, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    [Jun 4, 2013]
    Clutching at straws - but I've noticed on some things (Navigation home address, for example) it seems to depend on if you phone is connected or not. I.e. I have two phones (one work mobile and one private mobile) and had to set the home address 3 times (Work phone, private phone and no phone).

    I wonder if it is yet another 'feature' that is linked to something like the phone or key?!!
    #9
  11. J3NKO
    Offline

    J3NKO Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    4
    [Jun 4, 2013]
    Apologies, yes, I'm 8P......slides away humbly
    #10
  12. Nardies
    Offline

    Nardies Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    69
    Likes Received:
    6
    [Jun 5, 2013]
    I too, noticed that. I guess it is some sort of feature, possibly a bug though.
    #11

Share This Page