1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tracking down 13 pin plug on an S3

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by ToneDeaf, Apr 1, 2006.

  1. ToneDeaf
    Offline

    ToneDeaf New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    [Apr 1, 2006]
    I have a 53 plate S3, been trying to see if I have the 13 Pin plug stuffed in the back where it should be. Is it fairly obvious if you do, hard as I try cant see one. Were they fitted as standard or did you have to specify the lead from new. I have the sub, wondering if its underneath that?

    Any clues greatly appreciated
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. dickys3
    Offline

    dickys3 Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    2,955
    Likes Received:
    1
    [Apr 2, 2006]
    Have a good look for it but some cars didn't come with the cable. Yours is a later model and i'm fairly sure that later models didn't come with them....
    #2
  4. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Apr 2, 2006]
    It should be clipped to the bodywork quite far back in the left cubbyhole in the boot, quite a way past the rear seat belt reel.
    [​IMG]
    #3
  5. ToneDeaf
    Offline

    ToneDeaf New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    [Apr 2, 2006]
    Just had another good look, dont look like I have one, what a sod, was keen to get one of those Phatnoise fellows, never mind.

    Cheers for your help
    #4
  6. madvw
    Offline

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    [Apr 2, 2006]
    [ QUOTE ]
    Just had another good look, dont look like I have one, what a sod, was keen to get one of those Phatnoise fellows, never mind.

    Cheers for your help

    [/ QUOTE ]

    not having the cable pre-fitted isn't a show stopper though, why not fit it yourself, or even get one fitted?
    #5
  7. ToneDeaf
    Offline

    ToneDeaf New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    [Apr 3, 2006]
    Yeah there was that option. Im guessing its a fair bit of work to lift interior to fit neatly. Anyone had this done, not sure I can be arsed to do it myself.
    #6

Share This Page