1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Think the new forum still has a few bugs

smudge_don Jan 13, 2010

  1. smudge_don

    smudge_don Active Member

    2,944
    11
    38
    Like the emoticon thingys down the side of messages......

    [​IMG]

    Just seems to go on forever :wacko:
     
  2. golf

    golf ***** rent boy VCDS Map User

    1,556
    3
    36
    I say we get rid of the emoticons all together, I've never been a massive fan of them.

    Perhaps it'll help people to write proper posts without the need to resort to juvenile smileys to convey their thoughts.
     
  3. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,826
    3,479
    113
    :blink:
     
  4. golf

    golf ***** rent boy VCDS Map User

    1,556
    3
    36
    I thought you were better than that Joe :crying:

    I've had to stoop to your level!
     
  5. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona quattro Audi S3 Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,826
    3,479
    113
    Haha, the thing is, a pic/smiley(s) can make a post more humourous or serious... I love them personally. :happy:
     
  6. devonmikeyboy

    devonmikeyboy As far from JBS as possible !

    1,245
    8
    38
    Why does everything still take ages to up load on here? The worst thing about the old site was the very slow up load speed and this site is no faster if not worse but with loads of bugs so what was the point in moving? Thinking about it at least this site hasn`t crashed yet which was getting to be a beyond a joke on the last site.
     
  7. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,050
    573
    113
    A couple of people have mentioned this, but I find the site loads virtually instantly.
     
    Last edited: Jan 13, 2010
  8. Ads

    Ads License to drive

    8,230
    607
    113
    Definitely slow for me. No matter where I am.
    Not very Blackberry friendly either. I could get by on my Storm with the old site, but this one is a no no.
    Also, does anyone else notice that sometime you can be a few words into a quick reply and all of a sudden what you've typed just disappears?!?!? Just happened typing this post.
     
  9. devonmikeyboy

    devonmikeyboy As far from JBS as possible !

    1,245
    8
    38
    Yep happens quiet a lot. Bloody annoying.
     
  10. lil_coz

    lil_coz Active Member

    1,641
    19
    38
    I find that the page sometimes loads up all funny. Things on top of eachother etc. After I refresh the page all is well again. Happens a few times.

    I don't find it slow. I think it's quicker than before the update! I've got the same probs with the smileys too.
     
  11. Syncopix

    Syncopix OEM+

    93
    0
    6
    It would help if you guys could make notes when something happens:

    Where did the problem happen? Do you have a URL you could provide?
    Could you provide a screenshot if possible?
    Which browser are you using?
    Which operating system are you using?
    What time did the problem happen?
    Can you replicate the problem? If so, how?

    The more detail you provide, the more likely whoever maintains the site will be able to rectify the issue.
     
  12. golf

    golf ***** rent boy VCDS Map User

    1,556
    3
    36
    That logo is a massive 350kb in size which probably slows the site loading time down no end. The same thing could be done in Flash as an .SWF file whilst only being 15kb.
     
  13. voorhees

    voorhees Moderator Staff Member Moderator DSG

    16,121
    1,963
    113
    yep this happens to me as well
     

Share This Page