1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Temp sender on Quattro

Discussion in 'Classic Audi Forum' started by Bong Water, Feb 9, 2008.

  1. Bong Water
    Offline

    Bong Water In two minds

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    Can someone please explain where it is!?

    Been staring at my engine for half an hour now!!

    :tocktock:
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 23, 2014]

  3. Bong Water
    Offline

    Bong Water In two minds

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    A4 B5 BTW
    #2
  4. Bong Water
    Offline

    Bong Water In two minds

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    Anyone?!

    Want to get this done today

    Thanks

    :scared2:
    #3
  5. Issac Hunt
    Offline

    Issac Hunt Active Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,162
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    Is it a blue connector? Should be towards the rear of the engine, probably in one of the water hoses. Just trace all the water hoses until you find one with a sensor in it!
    #4
  6. Bong Water
    Offline

    Bong Water In two minds

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    Been tracing them for ages, been out to my car three times and its beat me everytime, the replacement is green and the orginal part is black apparently, its doing my head in now!

    Not having a good day tried fitting my new front grill and that doesnt even fit, not a happy boy
    #5
  7. Bong Water
    Offline

    Bong Water In two minds

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    0
    [Feb 9, 2008]
    Yeah it was covered with a blue connector, thanks :)
    #6

Share This Page