1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Temp gauge not working...

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by NILESH, May 18, 2007.

  1. NILESH
    Offline

    NILESH Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Car heating up as normal but i've noticed that the temp gause doesn#t always work, recently it has been playing up quite abit, now n then it comes back!!!!

    Any advice? problem with electrics you reckon?

    Also i've noticed that when unlocking the vehicle, i get a second 'click' on the rear drivers side door lock, as if it unlocks twice, what the hell is that about???!
    Locks fine all round, no second clicks or anything.

    Don't really want to take it to a garage, just had Cam belt done, and slapped on the 19" LMs, that my expenses for the next 2-3 years done!
    #1
  2. J7USS
    Offline

    J7USS Shuddup Foooool!!

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    3,683
    Likes Received:
    0
    How much did you pay for the LM's mate, If you dont mind me asking!!!
    #2
  3. terrysingh
    Offline

    terrysingh Member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    hi mate,

    i get that dual nunlock noise too, mines from the drivers rear, discovered its comming from the petrol cap lock, bit strange to hear at first but now i know wat it is, bit of a relief,

    the temperature gauge thing, my cars temp reading was all over the place, took it to a audi specalist, all the did was change the cap and the temp sensor, and bleed the system....sorted, had a bit of air in my system due to the cap....try this first its a easy cheap fix?
    #3
  4. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    7
    Yes, new temp sensor, £18 from dealer, DIY fix.
    #4
  5. NILESH
    Offline

    NILESH Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Cheers for that advice Terrysingh, think i may have to see Audi's advice on this, i'll keep you updated on the locking issue...

    LMs cost me a kidney and them some!!!!!

    All in-all, to get the right offset, size, stretch look on some decent quality tyres, I spent just over £2300
    #5
  6. J7USS
    Offline

    J7USS Shuddup Foooool!!

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    3,683
    Likes Received:
    0
    :ohmy::faint:Jesus...

    Erm...yeah, Nice!!!

    Guess they out the question for me then....hmmmm
    New DoubleGlazing, Lm's, New DoubleGlazing, Lm's........:think:

    :gun2:She'd kill me
    #6
  7. J7USS
    Offline

    J7USS Shuddup Foooool!!

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    3,683
    Likes Received:
    0
    Nlesh, Show us a closer (still) pic side on of your motor mate!!!
    #7
  8. NILESH
    Offline

    NILESH Member

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Not cheap i know that trust me! I really thought about it before i went ahead with the LMs, not because i wasn't sure how they'd look, but cost reasons, but each time i look at them, i smile!!!!!!

    For pics check my other post...

    http://www.audi-sport.net/vb/showthread.php?t=38851
    #8

Share This Page