1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

temp gauge not working

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by nickstevens, Nov 21, 2005.

  1. nickstevens
    Offline

    nickstevens New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    [Nov 21, 2005]
    my temp gauge is not working, the problem is i dont know where the temp sender is, is it on the rad? thanks in advance for any help!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. Soupie69uk
    Offline

    Soupie69uk Owner

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    2,787
    Likes Received:
    6
    [Nov 21, 2005]
    At the back of the engine look behind the audi cover on top of the engine..

    Is either a Blue, black or green plug sort of thing (depending on the year) it is pretty small and will be on the top of a hose with black clip round it.

    I had to replace mine easy job.

    You will see it.

    If you don't post again and i will go and take a pic of mine.

    Cheers.
    #2
  4. nickstevens
    Offline

    nickstevens New Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    [Nov 22, 2005]
    cheers, mate, turns out the connecter has a wire broken out of it! so the connecter needs replacing along with the sender! how much did the sender set ya back?
    thanks again!
    #3
  5. Soupie69uk
    Offline

    Soupie69uk Owner

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    2,787
    Likes Received:
    6
    [Nov 23, 2005]
    I am not 100% sure.

    My sensor was under £20 i am sure though.

    I replaced it about a year and a half ago.

    Not expensive though, just give audi a call and have you chassis number availiable and they will get you one in. You will be able to fit it your self.

    Also dont worry if the new sensor you get supplied with is a different colour because they were updated.

    Cheers.
    #4

Share This Page