1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TDi 130 Temperature Guage

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by MarkWizard, Feb 2, 2011.

  1. MarkWizard
    Offline

    MarkWizard Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2011]
    Hi Guys

    Some help appreciated here please.

    If I'm doing motorway speeds the guage sits a fraction about 90 which I guess is normal. But at slower speeds or generally taking it easier it will sit lower, sometimes around 70.

    My Golf that I used to have (same 130 bhp engine) used to sit at 90 all the time.

    Thanks

    Mark.
    #1
  2. simon.m
    Offline

    simon.m Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    2,747
    Likes Received:
    6
    [Feb 2, 2011]
    sounds like one of 2 things thermostat or the temp sensor i had this and it was my temp sensor so just changed both
    #2
  3. LandSpeed
    Offline

    LandSpeed Member

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    229
    Likes Received:
    1
    [Feb 2, 2011]
    as above, possibly temp sensor
    #3
  4. MarkWizard
    Offline

    MarkWizard Member VCDS Map User

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    [Feb 2, 2011]
    I thought this and had a look at the sensor which was black. The ones listed at GSF are green, I'm presuming they've changed the colour/manufacturer??

    Thanks,
    #4

Share This Page