1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Symphony HU Goes on and off?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Ian W, Sep 15, 2010.

  1. Ian W

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    8
    Strange problem on the way home tonight. My double din was flicking on and off?

    Any ideas?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator Team Brill Red Black Edition

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,695
    Likes Received:
    1,549
    loose fuse ?
     
  4. Ian W

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    8
    Could well be,do you know if the HU has a normal 10amp in like a regular HU?

    I know I need to whip the HU out really but I just thought I would ask on here incase anyone has suffered the same problem. :(
     
  5. MURRAYS444

    MURRAYS444 Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    790
    Likes Received:
    38
    Yeah its a 10amp fuse at the back of the HU!
     
  6. Ian W

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    8
    Cheers, looks like i'll be removing it tomorrow evening.
     
  7. Speedy Steve

    Speedy Steve Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    1,258
    Likes Received:
    15
    there is also 2 fuses in the fuse box one is labeled up the other i thing in No 30 or 31
     
    #6 Speedy Steve, Sep 15, 2010
    Last edited: Sep 15, 2010

Share This Page