1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Symphony HU Goes on and off?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Ian W, Sep 15, 2010.

  1. Ian W
    Offline

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    7
    Strange problem on the way home tonight. My double din was flicking on and off?

    Any ideas?
    #1
  2. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,020
    Likes Received:
    1,146
    loose fuse ?
    #2
  3. Ian W
    Offline

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    7
    Could well be,do you know if the HU has a normal 10amp in like a regular HU?

    I know I need to whip the HU out really but I just thought I would ask on here incase anyone has suffered the same problem. :(
    #3
  4. MURRAYS444
    Offline

    MURRAYS444 Member

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    790
    Likes Received:
    38
    Yeah its a 10amp fuse at the back of the HU!
    #4
  5. Ian W
    Offline

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    7
    Cheers, looks like i'll be removing it tomorrow evening.
    #5
  6. Speedy Steve
    Offline

    Speedy Steve Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    1,250
    Likes Received:
    8
    there is also 2 fuses in the fuse box one is labeled up the other i thing in No 30 or 31
    Last edited: Sep 15, 2010
    #6

Share This Page