1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Suspension top mounts.

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by Gstar51, Aug 7, 2012.

  1. Gstar51

    Gstar51 Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    79
    Likes Received:
    1
    Finally going to fit my eibach springs at the weekend, so I thought it would be a good idea to put some new top mounts on at the same time. Any ideas for the best place to get these from???
    Avant 03 1.9 tdi
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Dubbers1

    Dubbers1 Top Gear
    VCDS Map User

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    54
    Dont know if they are the same but I got new ones for my 1.8T Quattro from the local Audi Dealer with the washers and nuts for £55~ all in

    And it turns out i dont need them so they're going back today
     
  4. Gstar51

    Gstar51 Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    79
    Likes Received:
    1
    Cheers dubbers, was that for both sides or each corner??
     
  5. SL11CKK

    SL11CKK Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    679
    Likes Received:
    33
    Whats the symptoms if the top mounts are worn?

    Just curious as I have recently changes all front wishbones and link bars however still theres the metal ting noise. Not loud just makes the noise if I go over potholes however doesnt make the noise if I go over speed hump with both wheels.

    Sorry if I seem to be hi-jacking thread, but would be so relieved if this is cured.
     
  6. Dubbers1

    Dubbers1 Top Gear
    VCDS Map User

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    54
    That was for the pair, turned out my clonking was coming from a slightly loose top arm
     
  7. SL11CKK

    SL11CKK Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    679
    Likes Received:
    33
    All the arms been changed with along with the link bar amd tightened and double checked after a week if anything loose - all fine.

    Would it by any chance be the anti-roll bar bushes?
     

Share This Page