1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sudden loss of sound!?!?

Joe_Murphy21187 Aug 12, 2012

  1. Joe_Murphy21187

    Joe_Murphy21187 Tiptronic

    1,021
    67
    48
  2. hades-

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    9,468
    645
    113
    5.0 ?
    you have the RNS-E ?
    scan it for code
    mine did this i pulled the fuse DRIVERS SIDE cover
    left it over night and reffited fuse all good
     
  3. Joe_Murphy21187

    Joe_Murphy21187 Tiptronic

    1,021
    67
    48
    Not the RNS-E, just the Navigation 5.0. Single CD, dot-matrix display in red only, no SD card slots. Before the RNS-E was released (I think?)

    I did have the HU out yesterday to instal a subwoofer,but thats been working fine sice it went in... I'll give it another try in 10 mins or so and see what happens. If no luck leave the fuse out over night. Cheers Bez
     
  4. hades-

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    9,468
    645
    113
    yeah 5.0 i know the 1
    the fuse out has always worked for me
    but id recheck the wireing as you had it out
     
  5. Joe_Murphy21187

    Joe_Murphy21187 Tiptronic

    1,021
    67
    48
    Unfortuately my HU keys got nackered in the process because the release clips wouldn't come out. If it doesn't sort itself out I will order some more and check the wiring (which should be good as the connections were soldered and individually wrapped in electrical tape...
     
  6. Joe_Murphy21187

    Joe_Murphy21187 Tiptronic

    1,021
    67
    48
    After waiting an hour or so, the problem seems to have disappeared...??
     
  7. davsa4

    davsa4 Member

    257
    19
    16
    sound like you could have a pressure fault on the speaker wires which is causing the thermal cut out to kick in to save blowing your outputs ,i would check you have no trapped wires behind the head unit.

    dav
     
  8. Joe_Murphy21187

    Joe_Murphy21187 Tiptronic

    1,021
    67
    48
    Cheers Dav. If it ever does it again I'll have the HU out and check the wires
     

Share This Page