1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange Starting Problem???

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by A3_Turbo, Dec 29, 2006.

  1. A3_Turbo
    Offline

    A3_Turbo Swaying towards IHI....

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,464
    Likes Received:
    0
    [Dec 29, 2006]
    Hi there wondered if you guru's could help!

    Only started doing it since xmas day, i unlock the car stick the key in the ignition wait for the DIS to power up says ok i then turn the key and nothing no electrics!

    Its weird i immidiately thought Battery but i only just changed it a few months ago.

    Weird thing is i open the bonnet close it leave it a bit and hey presto everything is there again.

    I cant get my head round this one do i just change the battery or is it something more serious???


    Jason
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 29, 2014]

  3. A3_Turbo
    Offline

    A3_Turbo Swaying towards IHI....

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    1,464
    Likes Received:
    0
    [Dec 29, 2006]
    Any-one got any ideas? All i can think of is something is draining my battery whilst its parked up, I'll get a voltage test on the battery and see what voltage its putting out.

    Its a fairly new battery but you never know.

    Weird sometimes its ok others its not


    Jason
    #2
  4. rodenal
    Offline

    rodenal Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    1,992
    Likes Received:
    0
    [Dec 29, 2006]
    I'd maybe get vag com on it just to see if it throws anything up.

    The A3's have a strange electrical system, i cant jump another car from my car so maybe there's something similar kicking in with ur car when starting
    #3

Share This Page