1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange Headlight Problem

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Ian W, Jul 30, 2010.

  1. Ian W

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    12
    Hmm, strange problem here..

    Turn the lights on and there fine (well ones a bit dimmer, bulb?). Turn the ignition off and xenons go off as expected, when I turn the ignition back on one light fails to come on, if I turn the light switch on and off they both come on fine?

    Is this a bulb problem?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator Black Edition Team Brill Red

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    1,893
  4. Ian W

    Ian W Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    12
    Yes I think so, happend the other day but only figured out the actual routine to create the fault today.
     
  5. voorhees

    voorhees Moderator
    Staff Member Moderator Black Edition Team Brill Red

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    16,076
    Likes Received:
    1,893
    I have had it but its once in a blue moon so yours is different Ian
     
  6. Dani_B19

    Dani_B19 Audi-sports own special child.

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    8,586
    Likes Received:
    246
    Sounds like bulb problem, common is useing aftermarket bulbs. I've fitted some new bulbs and they've been fine so far touch wood, lol.
     

Share This Page