1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

stereo playing up

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by kenny_boon, Feb 18, 2006.

  1. kenny_boon
    Offline

    kenny_boon Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    422
    Likes Received:
    58
    [Feb 18, 2006]
    just wondered if anyone else has had problems with their stereo, its the factor fit option symphony II i think(6disc in dash unit)

    the unit has started playing half a song, skipping to the next one, then back to another play 10sec then play a full song etc

    /ubbthreads/images/graemlins/frown.gif
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. madvw
    Offline

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    [Feb 19, 2006]
    Legendary audi headunit quality.

    Three cheers for Mr. Matsushita.
    #2
  4. Lynas
    Offline

    Lynas Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    [Feb 20, 2006]
    lol....

    Hip hip....
    #3
  5. [Feb 20, 2006]
    hoor.. sorry, next track
    #4
  6. Lynas
    Offline

    Lynas Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
  7. kenny_boon
    Offline

    kenny_boon Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    422
    Likes Received:
    58
    [Feb 20, 2006]
    thats helping guys /ubbthreads/images/graemlins/wink.gif

    anyone have any usefull info
    #6
  8. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Feb 20, 2006]
    Try a CD cleaner, sometimes the lens will get dusty over time and start playing up.
    I'm assuming the problem is the same with pressed CD's as well as CD-R's
    If it's just CD-R's then you need to use better quality audio only CD's and try burning them at a slower speed.
    #7
  9. kenny_boon
    Offline

    kenny_boon Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    422
    Likes Received:
    58
    [Feb 20, 2006]
    its pressed cd's. used a cleaner but no joy, will try a different one and see what happens
    #8
  10. HuntsA4
    Offline

    HuntsA4 Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    [Feb 20, 2006]
    when mine did this it was new headunit under warranty time.
    #9
  11. kenny_boon
    Offline

    kenny_boon Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    422
    Likes Received:
    58
    [Feb 20, 2006]
    did they replace it without any problem?
    #10
  12. HuntsA4
    Offline

    HuntsA4 Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    [Feb 21, 2006]
    took two visits as first time got the usual "can't reproduce the fault" line, but second time in it was sorted.

    I think it was a recon unit as it had a couple of light marks on it, could have done it putting it in though?
    #11
  13. a4sline
    Offline

    a4sline Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    [Feb 21, 2006]
    Got a symphony 2 for sale if needed ??
    Make me an offer works spot on...
    #12
  14. kenny_boon
    Offline

    kenny_boon Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    422
    Likes Received:
    58
    [Feb 21, 2006]
    wouldnt even have a clue what they are worth, still under warranty so will annoy audi 1st

    /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
    #13

Share This Page