1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

stereo playing up

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by kenny_boon, Feb 18, 2006.

  1. kenny_boon

    kenny_boon Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    62
    just wondered if anyone else has had problems with their stereo, its the factor fit option symphony II i think(6disc in dash unit)

    the unit has started playing half a song, skipping to the next one, then back to another play 10sec then play a full song etc

    /ubbthreads/images/graemlins/frown.gif
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. madvw

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    Legendary audi headunit quality.

    Three cheers for Mr. Matsushita.
     
  4. Lynas

    Lynas Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    lol....

    Hip hip....
     
  5. hoor.. sorry, next track
     
  6. Lynas

    Lynas Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    hahahaaaaa
     
  7. kenny_boon

    kenny_boon Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    62
    thats helping guys /ubbthreads/images/graemlins/wink.gif

    anyone have any usefull info
     
  8. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    38
    Try a CD cleaner, sometimes the lens will get dusty over time and start playing up.
    I'm assuming the problem is the same with pressed CD's as well as CD-R's
    If it's just CD-R's then you need to use better quality audio only CD's and try burning them at a slower speed.
     
  9. kenny_boon

    kenny_boon Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    62
    its pressed cd's. used a cleaner but no joy, will try a different one and see what happens
     
  10. HuntsA4

    HuntsA4 Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    when mine did this it was new headunit under warranty time.
     
  11. kenny_boon

    kenny_boon Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    62
    did they replace it without any problem?
     
  12. HuntsA4

    HuntsA4 Member

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    took two visits as first time got the usual "can't reproduce the fault" line, but second time in it was sorted.

    I think it was a recon unit as it had a couple of light marks on it, could have done it putting it in though?
     
  13. a4sline

    a4sline Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Got a symphony 2 for sale if needed ??
    Make me an offer works spot on...
     
  14. kenny_boon

    kenny_boon Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    434
    Likes Received:
    62
    wouldnt even have a clue what they are worth, still under warranty so will annoy audi 1st

    /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
     

Share This Page