1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starting question.....

Discussion in 'Classic Audi Forum' started by DoctorD15, May 13, 2007.

  1. DoctorD15
    Offline

    DoctorD15 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    [May 13, 2007]
    this isn't really a problem yet, but it occured today and just got me a little worried that it may start to occur more reguarly.

    What happen though, was when i tried to start my car the key just turned and did absolutly nothing. It didn't click like it would with a dead battery, it just did nothing with no engine turnover or anything. I tried starting it 3 or 4 times, waiting a bit between each one and taking the key out and starting over and the same type of thing happened. Finally though on about the 4th or 5th try the car started right up like normal. The rest of the day the problem didnt occur again and it has started up first try everytime.

    Does anyone know what could have caused this. It seems like somethings on its way to go, so if anyone has any ideas thatd be great. Thanks in advance.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 18, 2014]

  3. Randomjim
    Offline

    Randomjim Active Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Messages:
    2,752
    Likes Received:
    3
    [May 13, 2007]
    Starter motor possibly
    #2
  4. joost
    Offline

    joost Active Member

    Joined:
    Nov 11, 2005
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    0
    [May 13, 2007]
    Worn ignition switch/barrel?
    #3

Share This Page